VALOKUVAAJA

Hannu Hakala

Olen vuonna 1983 syntynyt ja Helsingissä asuva valokuvaaja. Olen aina piirtänyt ja tuottanut kuvia, tavalla tai toisella. Intohimo valokuvaamiseen alkoi vuonna 2008, ja siitä lähtien olenkin katsellut maailmaa lähinnä etsimen läpi. Kuvaukset räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti, oli kuvaus sitten dokumentaarinen häävalokuvaus, lehti-, mainos- tai yrityskuvaus. Olen myös tehnyt monia cd-levykansia suoraan painoon, kuvauksineen ja graafisine suunnitteluineen. Oli ideasi mikä tahansa, ota yhteyttä niin katsotaan tarkemmin miten se toteutetaan. Asiakkaani ovat yksityishenkilöitä ja yrityksiä, joille toteutan kuvauksia. Pääkaupunkiseutu on ydinaluettani, mutta tilauksesta toimin myös muualla.

FINEART Shop

Fine Art SHOP -kauppa on erikoistunut sisustusvalokuviin. Sivuilta voit tilata tauluja ja kuvatuotteita moneen tarkoitukseen.

Shopissa asioiminen on helppoa ja mukavaa, ja kuvan esikatselu on tehty todella vaivattomaksi.

Maksuvälineinä käyvät luottokortit ja Paypal, jotka takaavat turvallisen ja nopean oston.

Toivottavasti nautitte kuvista.

Shop

Shopissa on tarjolla fine art deco -sisustustauluja

yksilöllisiä valokuvia ja monia kuvatuotteita.

Kauppa laajentuu kokoajan ja kuvia lisätään jatkuvasti kysynnän mukaan. 

Kuvatulosteet ja sisustuskuvat toimitamme yhteistyössä orderaprint.com kanssa, joka on tunnettu moitteettomasta laadusta.

Maksu onnistuu Paypalin ja luottokortin kautta.

Tilaus

Tilaus valmistetaan yleensä 3 arkipäivän kuluessa ostosta. Tuote toimitetaan asiakkaalle maksimissaan 12 arkipäivän kuluttua valmistuksesta, yleensä nopeammin.

Ennen tilaukseen sitoutumista on helppo vertailla erilaisia materiaaleja, kehyksiä ja tuotteita. Suurennustoiminto helpottaa kuvien valikoimista.

Otamme mielellämme vastaan toiveita ja kysymyksiä sähköpostilla.

Fine art shopin valokuvat ovat yksilöllisiä. Digitaalisia kuvia ei saa laittaa muualle myyntiin ellei toisin sovita. Mikäli haluat täydet käyttöoikeudet digitaaliseen sisältöön, ota yhteyttä.

-TIETOA-

HannuHakalaImage.com

on suomalainen nettikauppa ja valokuvapalveluja tarjoava yritys Helsingistä.

  Valokuvatuotteita lisätään nettikauppaan jatkuvasti, joten seuraa meitä ja pysy mukana.

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

HannuHakalaImage

Hannuphoto@icloud.com

Y-TUNNUS: 2726428-4

All Rights Reserved